BSO ‘t Kweklokaal helpt de asieldieren van Stevenshage

Categories
Nieuws

Buitenschoolse Opvang ‘t Kweklokaal in de Stevenshof vierde gisteren haar achtste verjaardag met een zomerfeest. De grote loterij bracht maar liefst 300 euro op, die wij in ontvangst mochten nemen voor de asieldieren! Leidse Glibber was erbij en maakte een fotoverslag. We zijn alle lieve medewerkers, kinderen en ouders van ‘t Kweklokaal zeer dankbaar.

Opbrengst zomerfeest BSO 't Kweklokaal voor de asieldieren van Stevenshage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren