Succesvolle hondenfoto actie op het Noordwijkse hondenstrand

Categories
Nieuws

28 augustus 2016 – Vandaag organiseerden wij een actie waarbij mensen hun hond professioneel konden laten fotograferen door hondenfotograaf Maud Velders op het hondenstrand in Noordwijk. Zij heeft voor dit evenement minifotosessies gedaan met ruim vijftig (!) verschillende honden op het hondenstrand in Noordwijk en we hebben ruim tachtig goodiebags verkocht! De volledige opbrengst van maar liefst 750 euro gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! Namens de asieldieren zijn wij alle deelnemers, hondenfotograaf Maud Velders en de goodiebag-sponsors EKO4petz, Intratuin Voorschoten, Dogtouch, Carnibest, NML Health en Strandpaviljoen Take 2 zeer dankbaar.


Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren