Studio Projectie zet zich in voor Stevenshage

Categories
Nieuws

Het creatieve team van Studio Projectie zet zich in voor Stevenshage! Met hun geweldige tegenprestaties halen ze geld op voor onze asieldieren. Van een professionele fotosessie van uw huisdier tot een Mario Kart rijles door product designer Marcel en van een heerlijke verse quiche van de administratie tot een uur professioneel online marketingadvies. Kijk snel op de pagina met tegenprestaties of er iets tussen zit voor uzelf of voor uw collega’s, vrienden of familie. De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de asieldieren van Stevenshage!

Adminiquiche van Studio Projectie: klik op de afbeelding voor alle tegenprestaties!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren