Stevenshage’s Got Talent op 5 oktober 2019!

Categories
Nieuws

Balanceert uw hond een snoepje op zijn neus, kan hij alle vier zijn poten geven, koffie zetten of het Wilhelmus blaffen? Op 5 oktober mag hij (en u) alles komen showen tijdens de allereerste editie van Stevenshage’s Got Talent! Hondentrainers Ingrid en Sylvia zijn de jury en letten speciaal op de relatie tussen baas en hond en het plezier dat ze erin hebben. De hoofdprijs? Een prachtig portret van uw hond getekend door niemand minder dan Maarten WolterinkInschrijven is niet nodig. Kom op onze Open Asieldag 2019 tussen 11.00 en 16.00 uur met uw hond langs en…showtime!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren