Stevenshage in talkshow over energietransitie

Categories
Nieuws

De gemeente Leiden organiseert in april en mei elf online talkshows over de energietransitie. Waar staan we en welke plannen zijn er in jouw wijk over het opwekken van energie, alternatieven voor aardgas en het besparen van energie? Op donderdag 15 april was de vierde aflevering, over de Stevenshof. Daar kon Dierentehuis Stevenshage natuurlijk niet ontbreken, want met onze warmtepomp, zonneboiler en maar liefst 164 zonnepanelen zijn we al een eind op weg! Kijk de talkshow hieronder terug via GaGoedTV. Met behalve asielbeheerder Nicolette Bloemendaal een glansrol voor…asielkat Nounou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren