Stevenshage-boek op de persen!

Categories
Nieuws

Vandaag rolden de eerste pagina’s van ons asielboek Intussen in het asiel van de persen bij drukkerij De Bink in Leiden! Waar het boek tot nu toe alleen bij ons op het scherm bestond, werd het vandaag tastbaar: bijna 200 kleurrijke pagina’s echt boekenpapier vol dierenfoto’s en belevenissen van de mensen en dieren van Stevenshage. Van acrobaat-asielhond Duma die over de twee meter hoge omheining sprong tot aandoenlijke Aidoni de goudhamster die zwaargewond binnenkwam en een amputatie moest ondergaan. Van Baxter, de kat met de heldergroene ogen die recht in je ziel kijken tot Rex de on-goldense golden retriever met een speciaal talent. En van asielpoes Arie die een pitbull een toontje lager liet zingen tot konijn Beemster die ons beter leerde luisteren. Dit boek staat vol spannende gebeurtenissen, ontroerende ontmoetingen en grappige onderonsjes. Een kijkje achter de asielschermen dus, voor iedereen die het lezen wil. De komende weken gaat de boekbinder aan de slag met al die prachtige losse pagina’s, zodat we het boek op 1 oktober, de Open Asieldag, voor het eerst aan u kunnen presenteren! Bestel uw exemplaar nu alvast in onze webshop. De gehele opbrengst is uiteraard voor de asieldieren van Stevenshage.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren