Stevenshage bakt ruim 800 euro bij elkaar voor de asieldieren

Categories
Nieuws

Bakkers klaar? Bakken maar! Het bakkersgilde van Stevenshage, bestaande uit medewerkers en vrijwilligers, kon flink ehh…aan de bak. Meer dan 330 plakken cake, taartpunten, chocolaatjes, hondenkoekjes en potjes jam waren er besteld via onze Bake Sale webshop. En dan móet je leveren! Gisteren werden de bijna 55 bestellingen opgehaald en veranderde het asiel in een gestroomlijnd pick-up-point. En al die inspanningen werden beloond, want behalve een geweldig positieve sfeer bracht deze Bake Sale in totaal maar liefst 804 euro op voor de asieldieren! Wij maken een diepe buiging voor al onze bakkers en zijn ook de kopers van al dat heerlijks zeer dankbaar. Want zij weten: een gebakje voor het goede doel smaakt nét iets lekkerder!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren