Steun Lars met zijn fietstocht voor de asielkonijnen!

Categories
Nieuws

Je hebt dierenhelden en je hebt Lars van 13 jaar uit Oegstgeest! Twee jaar geleden adopteerde hij Coco en Mango uit ons asiel. Lars gunt alle andere asielkonijnen ook zo’n fijn eigen huisje. Daarom fietst hij binnenkort samen met zijn vader de historische Limesroute van Lobith naar Katwijk – bijna 200 km! – om geld op te halen voor de konijnen in ons asiel. Wat een geweldige actie! Wilt u Lars ook steunen? Klik dan hier.

Steun Lars met zijn fietstocht voor de asielkonijnen!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren