Samen smaken ze nog beter dan alleen!

Categories
Nieuws

Kijk, zo’n roze koek van Donny Craves is heerlijk, maar smaakt nóg beter als je ‘m samen eet! In het kader van de Week tegen Eenzaamheid mochten wij een enorme doos van deze koeken delen met onze vrijwilligers en medewerkers. Het asielwerk draagt voor veel van onze vrijwilligers bij aan minder eenzaamheid door het contact met de dieren, de verbinding met andere mensen en het gevoel ergens bij te horen. We zijn dankbaar dat Stevenshage zo niet alleen voor dieren, maar ook voor mensen zorgt. De koeken van Donny Craves zijn trouwens extra bijzonder, want ze zijn helemaal plantaardig en er worden reststromen in verwerkt om voedselverspilling tegen te gaan. Zo redden ze kromme courgettes, tweebenige wortels en lelijke bietjes van de afvalberg om er heerlijke koeken van te maken!

Medewerkers en vrijwilligers van Dierentehuis Stevenshage in Leiden genieten van de roze koeken van Donny Craves!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren