Rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage op zaterdag 11 juli

Categories
Nieuws

06 Juli 2015 – Neem een kijkje achter de schermen van het dierenasiel! Aanstaande zaterdag 11 juli bent u om 10:30 uur van harte welkom voor een rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten u onder meer de quarantaineruimtes, de dierenartskamer, de pensions en het hondenbos zien. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. U kunt zich opgeven door ons een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen die meegaan (welkom vanaf 8 jaar).

Heeft u nog handdoeken, schoonmaakartikelen, kantoorartikelen of dierenspullen over? Neem deze dan gerust mee naar het asiel – wij kunnen het goed gebruiken! Na afloop van de rondleiding is er bij ons heerlijke honing en Carnibest diervoeding te koop. Een deel van de opbrengst hiervan komt ten goede aan Dierentehuis Stevenshage. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger.

Bent u aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen paniek, want vanaf augustus organiseren wij iedere eerste zaterdag van de maand een rondleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren