Rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage op zaterdag 11 juli

Rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage op zaterdag 11 juli

06 Juli 2015 – Neem een kijkje achter de schermen van het dierenasiel! Aanstaande zaterdag 11 juli bent u om 10:30 uur van harte welkom voor een rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten u onder meer de quarantaineruimtes, de dierenartskamer, de pensions en het hondenbos zien. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. U kunt zich opgeven door ons een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen die meegaan (welkom vanaf 8 jaar).

Heeft u nog handdoeken, schoonmaakartikelen, kantoorartikelen of dierenspullen over? Neem deze dan gerust mee naar het asiel – wij kunnen het goed gebruiken! Na afloop van de rondleiding is er bij ons heerlijke honing en Carnibest diervoeding te koop. Een deel van de opbrengst hiervan komt ten goede aan Dierentehuis Stevenshage. Ook kunt u zich opgeven als vrijwilliger.

Bent u aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen paniek, want vanaf augustus organiseren wij iedere eerste zaterdag van de maand een rondleiding.

Reageren is niet mogelijk.