Rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage op zaterdag 1 augustus

Categories
Nieuws

29 Juli 2015 – Een bijzonder zomeruitje: neem een kijkje achter de schermen van het dierenasiel! Aanstaande zaterdag 1 augustus bent u om 10:30 uur van harte welkom voor een rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. We laten u onder meer de quarantaineruimtes, de dierenartskamer, de pensions en het hondenbos zien. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. U kunt zich opgeven door ons een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen die meegaan (welkom vanaf 8 jaar).

Bent u aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen paniek, want we organiseren iedere eerste zaterdag van de maand een rondleiding.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren