Rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage op zaterdag 6 februari

Categories
Nieuws

03 Februari 2016 – Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen van het dierenasiel aan toe gaat? Aanstaande zaterdag 6 februari om 10:30 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding bij Dierentehuis Stevenshage. Het hondenbos, de kattenquarantaine, de pensions, de knaagdieren en de dierenartskamer passeren allemaal de revue. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur. U kunt zich opgeven door ons een e-mail te sturen met uw naam, het aantal personen en de leeftijd van eventuele kinderen die meegaan (welkom vanaf 8 jaar).

De rondleiding is geheel gratis en vrijblijvend, al zijn dierenwensen natuurlijk altijd welkom!

Bent u aanstaande zaterdag niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen paniek, want we organiseren iedere eerste zaterdag van de maand een rondleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren