Zonnige en succesvolle Open Asieldag

Categories
Nieuws

We kijken terug op een geweldige Open Asieldag! Het was stralend weer en meer dan 900 dierenvrienden wisten het asiel afgelopen zaterdag te vinden. We zijn alle bezoekers zeer dankbaar voor hun komst en giften voor de asieldieren! Grote dank ook aan alle geweldige vrijwilligers die deze dag mogelijk maakten door heerlijke taarten te bakken, het verkeer te regelen, de vele kramen te bemensen, loten te verkopen, bergen werk te verzetten achter de schermen en natuurlijk door met hart en ziel te zorgen voor de dieren in het asiel en pension, want ook dat gaat gewoon door op zo’n bijzondere dag!

Leidse Glibber Emile van Aelst was erbij en maakte dit leuke sfeerverslag met foto’s en een filmpje.

Klik hier voor de foto’s en filmpjes die Chris de Waard van Sleutelstad van onze Open Asieldag maakte en luister hieronder het interview met asielbeheerder Nicolette op ‘the Monday after’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren