Roxy

Soort Hond
Sexe Teef
Ras Kruising Stafford
Kleur Gestroomd/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij katten
  • help Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • help Kan in de auto
  • help Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Roxy, Amerikaanse Stafford kruising, geboren januari 2019, teef gesteriliseerd. Roxy is een lieve, onzeker meid die dol is op haar eigen mensen. Na de komst van 2 kleine kindjes in het leven van Roxy, is haar gedrag heel erg veranderd. Kleine kinderen zijn onvoorspelbaar en daar kan een onzekere hond als Roxy maar moeilijk mee omgaan. Voor iedereen binnen het gezin was het beter dat Roxy herplaatst werd en dus met heel veel pijn in hun hart hebben de baasjes Roxy aan het asiel afgestaan.
Naar eigen mensen is Roxy echt een grote schat, dan kruipt ze het liefste in je. Naar vreemden is ze wat onzeker, maar geef je haar rustig de tijd dan komt ze toch graag even bij je kijken. Kinderen vanaf een jaar of 12 vindt ze ok, vooral als ze samen met haar met de bal willen spelen. Bij haar vorige baasjes heeft ze met een Rottweiler reu samen gewoond, dit was echt haar maatje. Maar als pup is ze een paar keer door een andere hond gebeten, dus ze is over het algemeen geen fan van andere honden. Ook heeft ze een behoorlijk jachtinstinct (katten, egels, e.d.) dus loslopen is voor Roxy geen optie.
Roxy is nooit naar de hondenschool geweest, maar ze vindt het harstikke leuk om nieuwe dingen te leren en dat is ook nog eens goed voor haar zelfvertrouwen. Dus ze wil dan ook heel graag met haar nieuw baasje naar school.
Verder zoeken we voor haar een rustig huishouden met mensen die ervaring hebben met onzekere honden. Mensen die aan haar zelfvertrouwen willen werken, lange wandelingen met haar willen maken om daarna samen onder een dekentje op de bank neer te ploffen en lekker te chillen. Roxy zal echt even aan u moeten wennen, maar ze is het dubbel en dwars waard!

Medische aandachtspunten: geen

Roxy zit sinds 8 januari 2024 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 55 cm en weegt 27 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren