Roos en Kjeld

Soort Vogel
Sexe Vrouw
Ras Pyrrhura en Veelkleurenparkiet
Kleur Groen/rood/blauw/zwart
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een vogel. Informatie over adoptie
  • check_circle Woont binnen
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Roos is een Phyrrura vrouw, geboren in 2017. Ze is afgestaan, omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Kjeld is een Veelkleurenparkiet vrouw, geboren in 2021. Zij is als zwerver bij ons binnengekomen en niet meer opgehaald door haar eigenaar.
Beide vogels zitten al geruime tijd bij ons in het asiel, hun kooien stonden eigenlijk altijd naast elkaar. Beetje bij beetje zagen we de vriendschap tussen de twee groeien. Daarom besloten we ze een kooi te laten delen en dat vinden ze maar wat gezellig. Samen eten, samen kroelen, alles beter dan alleen in een kooi te moeten zitten.
Zodra wij de vogelkamer binnen komen, begint Roos ons te roepen en als we dan naar de kooi lopen, komt ze meteen naar ons toe. Ze heeft wel echt haar voorkeur voor haar mensen. Kjeld vindt mensen eng en verschuilt zich het liefste achter Roos.
Beide zijn dol op een fruithapje, vooral de aardbei, banaan en appel zijn favoriet.
Roos en Kjeld zitten bij ons binnen.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren