Reeven

Soort Hond
Sexe Reu
Ras kruising Greyhound
Kleur Zwart/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • check_circle Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zie hier onze Reeven, een gecastreerde kruising Greyhound geboren september 2017. Met zijn mooie zwart/witte verschijning zal hij menig windhondenliefhebbershart sneller laten kloppen.
Reeven is een oude bekende van ons, in 2020 hebben wij hem herplaatst, maar helaas kon hij niet langer bij zijn huidige eigenaar blijven.
Reeven is een ontzettende lieverd, dol op knuffelen, slaapt het liefste in je bed of opgekruld bij je op de bank en kan niet zonder gezelligheid. Hij loopt relaxt mee aan de lijn, vindt het heerlijk om af en toe een sprintje te trekken, maar als hij een kat ziet dan gaat zijn jachtinstinct op standje “aan”. Eigenlijk in zijn hele doen en laten is hij een echte windhond.
Reeven kan met de meeste honden goed opschieten, sommige honden vindt hij spannend en daar wil hij dan geen contact mee. Deze hond is voor de kenner en liefhebber een perfecte hond op 1 minpunt na: Reeven vindt het niet leuk om alleen gelaten te worden. Dan schreeuwt hij het letterlijk uit van verdriet. Voor dit ras is het fijn als ze met een maatje samen kunnen leven, Reeven is dit ook al zijn hele leven gewend.
Wie o wie heeft een grote liefde voor dit bijzondere ras en smelt als ze in de ogen kijken van deze prachtige jongen? Wie kan Reeven bieden wat hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op, Reeven wacht met smart!

Medische aandachtspunten: pas gebitssanering gehad. Gevoelige rug.

Reeven zit sinds 9-11-23 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 60 cm en weegt 29 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren