Poes

Poes
Soort Kat
Sexe Poes
Ras Europese korthaar
Kleur Rood/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • cancel Kan bij grote kinderen
  • help Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Poes is een dame van 5 jaar oud. Ze is bij ons afgestaan nadat de eigenaar niet in staat was om voor haar te zorgen. 

Poes heeft nooit een echt stabiel huis gehad en dit merk je ook wel terug in haar onzekere karakter. Ze schrikt snel en duikt dan of weg of valt je benen aan. Dit kan ze dan ook op zo’n manier doen dat je echt schade hebt. Het is Poes haar manier om zichzelf te beschermen. Aan een nieuwe eigenaar de taak om ervoor te zorgen dat Poes zoveel rust en vertrouwen krijgt dat ze dit niet meer zal nodig vinden. 

Dit kan best een lange weg zijn, maar uiteindelijk zien we wel dat Poes dit waard is en zien we dat ze maar wat graag wil. Ze is stiekem dol op aandacht en is graag bij de baas in de buurt. 

Toen ze bij ons binnenkwam had ze een vreselijke vacht en zag ze er niet, inmiddels gaat het een stuk beter met haar en wordt ze elke dag knapper. Er is zeker de mogelijkheid dat Poes een voedselallergie heeft, op dit moment krijgt ze dan ook hypoallergeen voeding. Een nieuwe eigenaar moet er rekening mee houden dat ze dit de rest van haar leven nodig zal hebben.

Voor Poes zijn we op zoek naar een rustig stabiel huishouden waar de kans op een verandering de komende jaren erg klein is. Of ze naar buiten wil dat weten wij niet, maar wel heeft ze binnen echt ruimte nodig om haar eigen weg te kunnen bepalen. Een kleine flat is niet voldoende voor haar.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren