Okki

Soort Hond
Sexe Teef
Ras Kruising Keeshond
Kleur Zwart
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere honden
  • check_circle Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • help Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • help Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Okki is ons vrolijke keeshondje, teefje, geboren maart 2018 Ze heeft twee knieoperaties aan haar rechter knie achter de rug en zit nog volop in het revalidatietraject en verblijft daarom in een pleeggezin. Ze is heel lief, zit graag op schoot om naar buiten te kijken. Ze is bovenal intelligent en leert snel. En zoals een echt keesje hoor je haar stemmetje overal bovenuit. In het begin vond ze het prima om alleen gelaten te worden, maar nu protesteert ze als ze alleen gelaten wordt. Okki is waaks, visite wordt luidruchtig aangekondigd, maar daarna gaat ze bij iedereen een knuffel halen. Het pleeggezin heeft een kat en die is inmiddels geaccepteerd door Okki. Ze ziet daar het grote voordeel van in, want kattenvoer vindt ze lekkerder dan haar eigen prakkie. Dit meisje gaat graag mee in de auto voor leuke uitjes, maar als het regent dan blijft ze liever binnen. Ze is heel wisselend tegenover andere honden. De een vindt ze leuk, de ander vindt ze stom en jaagt die luidblaffend weg.
Wie o wie wil er de komende jaren gaan genieten van dit gezellige, aanhankelijke meisje? Wie vindt het niet erg om een vocaal-aanwezig hondje te hebben en krijgt hierdoor geen problemen met buren? Wie vindt het een uitdaging om verder te gaan met het revalidatietraject waarbij Okki weer haar rechterpoot gaat gebruiken? Okki is dan op zoek naar u, ze verdient het zo na alle pech met haar pootje!

Medische aandachtspunten: is geopereerd aan rechterachterpoot: kniebanden en knieschijf. Okki krijgt behandelingen bij de dierfysiotherapeut (massage en hydro-therapie) en is dagelijks aan het oefenen in het pleeggezin. Vervolg bij nieuwe eigenaar is een must!

Okki zit sinds 7 oktober 2023 in ons asiel/pleeggezin en heeft een schofthoogte van ongeveer 35 cm en weegt 4,5 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren