Nova

Soort Hond
Sexe Teef
Ras Staffordshire Bullterriër
Kleur Bruin/zwart
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • help Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nova is onze stuiterbal, geboren november 2018, een gesteriliseerde teef. Dit iets wat groot uitgevallen Engels Staffordshire meisje is inmiddels een paar keer herplaatst (allergie en echtscheiding). Nu gaat ze het via ons proberen om haar forever home te vinden. Door alle verhuizingen vindt ze het wat lastig om zich op de mens te focussen. Met haar aandacht wappert ze alle kanten op. Wij zoeken mensen die haar met geduld weer de goede kant op begeleiden. Ze heeft een paar basiscommando’s geleerd, maar een opfriscursus zou geen kwaad kunnen. Tijdens het uitlaten wil Nova volle kracht vooruit, dus dat is ook nog een aandachtspunt in de opvoeding. Nova zou bij haar eerste eigenaren met andere honden hebben samengewoond, maar we weten niet wat er in de tussentijd gebeurd is, want andere honden vindt ze nu heel spannend en fixeert hierop. Naar mensen is ze superlief, zelfs de dierenarts staat in haar vriendenboekje. Ze is dol op knuffels en aandacht. Wel moet ze leren dat niet iedereen het fijn vindt om besprongen te worden.
Wie heeft er plek in zijn of haar huis en hart voor dit gezellige bulldozertje?

Medische aandachtspunten: geen.

Nova zit sinds 19-01-2024 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm en weegt 23 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren