Mia

Mia
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Cypers/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • cancel Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mia is een kater van 3 jaar oud. Hij is bij ons afgestaan aangezien hij spelagressie naar de eigenaar vertoonde.
Voor Mia is het beter om op zoek te gaan naar een nieuw, groter huis waar hij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan via een kattenluik. Daar zal hij echt gelukkiger van worden.

Mia wil graag bezig worden gehouden en verveelt zich toch wel snel. Hij is dol op spelen, maar dan toch wel liever samen met de baas. Meneer is een groot fan van de kattenhengel en zijn eigen kattentunnel. Kan zichzelf alleen niet zo goed vermaken en wordt graag bezig gehouden.

Verder is hij een goede klimmer en zit graag ergens hoog in het huis. Wel zo handig dan heb je alle overzicht. 
Als hij knuffels wil komt hij deze halen en hij houdt wel van een aai over zijn bol. Komt ook op schoot als hij daar zin in heeft. 

Wordt vooral ‘s avonds actief en dat is ook het moment dat hij in je benen kan hangen. Dan vindt hij het vooral grappig om te zorgen dat niemand meer de trap op of af kan. Voor Mia is het goed als hij in een huis geplaatst wordt waar hij in de avond en ‘s nachts lekker naar buiten mag. Dan kan hij zijn jachtinstinct op een goede manier kwijt. Om meteen zelfstandig op stap te gaan daar is hij niet van. Eigenlijk is hij best verlegen en gaat in het begin graag onder begeleiding van de baas naar buiten. 

Mia lijkt een voorkeur voor mannen te hebben en wij plaatsen hem dan ook het liefst in een huishouden waar alleen mannen zijn. Daarbij heeft hij dan ook wel weer de voorkeur dat er niet meer dan twee mensen in huis wonen.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren