Max

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Kruising Akita
Kleur Blond, zwart masker
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • check_circle Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verkocht als kruising Labrador/Berner Sennen, maar Max is overduidelijk een kruising Akita (met Mechelaar?). Pupje Max zat in erbarmelijke omstandigheden bij de “fokker”, waardoor de eigenaar 1 ding zeker wist, dit hondje gaat mee. Helaas bleek de combinatie van het gezin met een hond als Max niet de juiste.
Voor Max is alles wat nieuw is spannend, geef je hem tijd om te wennen, dan doet hij of het al jaren bekend is. Akita’s zijn supertrouw aan hun eigen mensen, maar zeer gereserveerd naar vreemden. Zo ook Max, hij vindt het prima dat er mensen zijn, komt graag even bij je snuffelen, maar hem als vreemde aanraken is een echte no-go! Max heeft moeite met handen en daardoor heeft hij in verschillende situaties al gehapt. Als hij je eenmaal kent en door heeft dat je het goed bedoeld, dan kan de vriendschap groeien. Als je eenmaal in zijn vriendenboekje staat, dan vindt hij het geweldig om samen dingen te doen. We werken hier in het asiel aan zijn zelfvertrouwen en wat is hij trots als hij weer wat nieuws heeft geleerd. Max is echt superleergierig, maar doet dit wel op de beheerste manier van een Akita. Het lijkt haast wel dat Max een deel van zijn puppytijd aan het inhalen is.
Voor zijn baas is Max echt een gouden hondje, die niets liever wil dan samen avonturen ondernemen en nieuwe dingen leren. Voor hem zou een een- of tweepersoonshuishouden het beste zijn. Bij visite zal je hem in een andere kamer weg moeten zetten, aangezien mensen nu eenmaal toch aan de hond willen zitten. Verder zoeken we voor hem mensen die ervaring hebben met Akita’s, het leuk vinden om hun hond uit te dagen met hersenwerken en in een rustige omgeving wonen. Max is een toppertje en wacht met smart op zijn gouden mandje.

Max is geboren in januari 2021 en een gecastreerde reu.

Medische aandachtspunten: houdt niet van de dierenarts

Max zit sinds 26-10-23 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 55 cm en weegt 26,5 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren