Marie en Toulouse

Soort Kat
Sexe Kater en poes
Ras Europese korthaar
Kleur Cypers en Cypers schildpad
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Marie en Toulouse zijn broer en zus van 3 jaar oud. Ze zijn bij ons gebracht aangezien ze maar niet konden wennen aan het delen van hun huis met een klein kind. Voor hun is het beter om op zoek te gaan naar een rustiger huishouden. Ze zijn dol op elkaar en wij willen ze dan ook zeker samen plaatsen.

Toulouse is een alleman vriend, hij zoekt bij iedereen aandacht en kan met iedereen knuffelen. ‘s nachts slapen doet hij niet aan en kan wel voor onrust zorgen. Kan op deuren slaan, planten opeten, dingen van tafel gooien en is vaak op zoek naar eten. Het is belangrijk om met hem bezig te zijn en hem mentaal uit te dagen met bijvoorbeeld voerspelletjes waarbij hij echt moet nadenken voor zijn eten. Ondanks al het kattenkwaad wat Toulouse uithaalt is deze draak ook gewoon super lief en kan je niet anders dan verliefd op hem worden. 

Marie is een rustig poes die niet van onverwachte bewegingen houdt. Het liefst kijkt ze de hele dag naar buiten naar de vogeltjes of ligt ze naast je / op schoot. Af en toe heeft ze een speelse bui en wilt ze dat er met haar muis gegooid wordt zodat ze daar achteraan kan rennen.

Marie en Toulouse zijn onafscheidelijk van elkaar. Marie heeft Toulouse ook nodig om wat stabiliteit te brengen en te zorgen dat ze niet alleen maar bang is. Ze is heel zorgzaam over haar broer en wast hem regelmatig.

Buiten vinden ze beide toch wel spannend en zijn er niet vaak te vinden. Hooguit in de zomer als de baasjes ook buiten zitten. Wel hebben ze in huis ruimte nodig. Toulouse rent graag de trap op en neer en moet zijn energie kwijt kunnen. Marie vindt het heerlijk om rustig op zolder te zitten als er bezoek over de vloer is. Ze worden dan ook niet geplaatst in een appartement.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren