Mafi

Mafi
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Cypers/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mafi is een kater van 2 jaar. Hij is bij ons gebracht nadat de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen wegens allergie. Van zijn verleden weten wij wegens taalbarrière, vrij weinig.

Mafi had best wel moeite zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie in het asiel. Hij is dol op het eten dat we hem voorschotelen, maar we merken dat de ruimte waar hij in verblijft, voor hem echt te beperkend is.

Zelf hebben we het vermoedden dat Mafi, als klein ventje door mensen in huis is genomen. en bij hen is opgegroeid op een appartement, waar hij niet de mogelijkheid kreeg naar buiten te gaan. Dit zal lange tijd goed gegaan zijn, maar opgegeven moment zal hij een leeftijd bereikt hebben waarop hij toch graag de wonderlijke wereld had willen ontdekken. Hij was ongecastreerd en kon niet doen wat hij zo graag had willen doen. Dit zal ongetwijfeld voor een hoop opgekropte frustratie hebben gezorgd.

Inmiddels heeft Mafi een punt bereikt dat hij het moeilijk meer op kan brengen zijn frustratie op te kroppen. Wanneer wij met Mafi alleen zijn in onze beperkende ruimtes, en het wordt hem even teveel en we spelen hier niet optijd op in, kan hij dit nog wel eens af reageren op je benen. Nou bijt hij niet door onze broeken heen, maar fijn is anders.

We zijn druk bezig om hem te leren omgaan met zijn energie d.m.v. hersenwerk e.d. Maar wat voor hem uiteindelijk het beste zal werken, wanneer hij een ruime woning tot zijn beschikking heeft, met meerdere etages en uiteindelijk de mogelijkheid naar buiten. Wellicht verdwijnt zijn wat geagiteerde kant dan snel naar de achtergrond en zal zijn fijne karakter weer boven komen drijven. We zien namelijk wel duidelijk aan Mafi dat hij graag aandacht wil, maar hij vindt alles nog erg lastig te doseren.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren