Jip

Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Zwart/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jip is een kater van 3 jaar oud. Hij is bij ons afgestaan nadat de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen.

Deze knul is een erg actieve jongen en houdt vooral van actie. Hij is ondernemend, nieuwsgierig en kan niet wachten om buiten te jagen op de muizen en de vogeltjes. Dat is voor hem meteen een goede manier om zijn jachtinstinct kwijt te kunnen. Wanneer Jip iets spannend vindt, of onrust in zijn eigen lichaam ervaart, houdt hij mensen liever op afstand die iets van hem willen. Hij kiest ervoor om weg te lopen, maar probeer je hem toch aan te halen of op te tillen, dan zal hij uithalen.

Verder is Jip een lieve jongen die in zijn waarde gelaten wil worden, graag bij mensen in de buurt is en ook regelmatig op schoot komt. Hij drinkt graag water uit de kraan en vindt het ook grappig om met water te spelen. Hij weet goed wat wel en niet mag, maar vindt het toch ook wel grappig om kattenkwaad uit te halen en dan bijvoorbeeld juist wel de planten te eten. Negatieve aandacht is tenslotte ook aandacht.

Jip wordt graag mentaal uitgedaagd en is echt een kat om hersenwerk mee te doen. Het is belangrijk dat hij zich niet gaat vervelen en dat hij goed in zijn vel zit. Dan heb je aan Jip een heerlijk maatje die vaak bij je is en je ook vaak kusjes komt geven. Is dat nog eens fijn thuis komen als Jip op je zit te wachten.

Jip krijgt blaasdieet.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren