Hatchi

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Griekse kruising
Kleur Black&tan
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • check_circle Kan bij andere honden
  • check_circle Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • cancel Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze prachtige verschijning is onze Hatchi, reu, geboren juli 2015. Hatchi is geboren en getogen in Griekenland, maar woont alweer meer dan een jaar in Nederland. Helaas kwam Hatchi veel alleen te zitten door veranderingen in het leven van zijn baasje. En dat is nu net waar Hatchi heel veel moeite mee heeft, alleen blijven. Ondanks dat hij natuurlijk het liefste zijn baasje altijd aan zijn zijde heeft, vindt hij het ook prima als er iemand anders bij hem is, zolang hij maar niet alleen hoeft te blijven. Want dan slaat de paniek toe en probeert hij op allerlei manieren te ontsnappen.
Verder is Hatchi een rustige, kalme hond die graag je beste vriendje wil zijn. In een nieuwe omgeving, bij nieuwe mensen en met kinderen is hij verlegen en heeft hij tijd nodig om te wennen. Maar met de steun van zijn baas zet hij zijn beste pootje voor. Trainingen vindt hij leuk om samen te doen, al gaat dat op een heel rustig tempo. Hij heeft ook een behendigheidscursus gevolgd en deed dit rustig en gecontroleerd.
Zijn hobby is wandelen en houdt dan een lekker tempo aan. Zijn vorige eigenaar liet hem niet los, omdat Hatchi het nog wel eens aan de stok had met andere grote reuen. Met teefjes, kleine hondjes en niet-dominante reuen kan Hatchi het over het algemeen goed vinden. Katten heeft hij niet veel mee en houdt een gezonde afstand naar ze. Heb je die scherpe klauwen wel eens gezien?!
Voor deze heerlijke pluizenbol zijn we op zoek naar een rustig huishouden. Mensen die ervaring hebben met onzekere honden en hem helpen met zijn zelfvertrouwen. En het allerbelangrijkste: waar Hatchi niet alleen hoeft te blijven, eventueel mee mag of mensen die een goede oppas voor hem hebben. Hatchi verdient dat dubbel en dwars, want hij is een vriend voor het leven.

Medische aandachtspunten: g.b.

Hatchi zit sinds 6 mei 2023 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 50 cm. Hij weegt 23kg.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren