Fiene

Fiene
Soort Kat
Sexe Poes
Ras Europese korthaar
Kleur Wit
Leeftijd Senior
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fiene is een poes van 13 jaar oud. Ze is bij ons gebracht aangezien het samenwonen met twee kleine kinderen haar niet beviel. Ze zal veel gelukkiger worden om haar laatste jaren door te brengen in een rustiger huishouden.

Fiene is doof en miauwt daarom ook iets harder dan de gemiddelde kat. Hier moet een eigenaar wel rekening mee houden.

Deze dame is vooral in de ochtend actief en is dan graag bij de eigenaar in de buurt. Zoekt een baasje die echt tijd vrijmaakt voor een knuffelsessie voor de dag echt begint. Overdag slaapt Fiene regelmatig maar als ze wakker is gaat ze graag naar buiten en is er nog niet aan toe om dit op te geven. Wel vindt ze het prima om in de tuin te blijven, wat gezien haar doofheid ook een stuk veiliger is. Buiten vindt ze het heerlijk en kan dan nog lekker gaan spelen. Graag bepaald Fiene zelf wanneer ze naar binnen en buiten gaat, een kattenluik is dan ook wel handig. Anders staat ze regelmatig voor een deur te gillen.

Fiene komt regelmatig bij de baas op schoot, maar als je lang stil zit kan het zijn dat ze op schoot springt. Ze zoekt dan ook een rustige eigenaar die niet te vaak bezoek krijgt. Daar houdt Fiene ook niet van.
Heeft ze haar rustig huishouden is Fiene een erg gezellige kat die echt een maatje kan worden voor haar eigenaar.

Fiene heeft een hartruisje. Haar bloedonderzoek was helemaal in orde.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren