Django

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Shiba Inu
Kleur Black&tan
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • check_circle Kan alleen thuis zijn
  • check_circle Kan in de auto
  • check_circle Gesteriliseerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Konnichiwa, Django hier. Ik ben een Shiba, gecastreerde reu, geboren mei 2019. Ik zit alweer sinds juni 2023 in het asiel, nadat ik mijn baasje meerdere keren gebeten heb. Niet dat ik een foute kerel ben hoor, maar ergens ging er iets mis in onze communicatie.
Zoals de meeste Shiba-liefhebbers wel weten, ben ik een echte prins! Als ik op mijn troon lig, moet je mij niet storen, ik heb een duidelijke eigen zone en het liefste wordt ik rondgereden in een koets (nou ja, een auto of bakfiets vind ik ook prima hoor). Daarnaast vind ik het ook heerlijk om lekkere wandelingen te maken, maar dan wel met goed weer, met regen ga ik dus echt niet naar buiten! Straks gaat mijn haar in de war… Naast een goede wandeling ben ik ook dol op spelletjes, nu ben ik ook super intelligent dus heb ook snel door wat er van mij verwacht wordt.
Hier in het asiel heb ik een heuse Django-fanclub en is het soms vechten wie met mij mag wandelen. Wat ik dan weer minder vind, is dat ze me hier af en toe in bad stoppen. Ik heb een huidallergie voor verschillende dingen en daarvoor krijg ik medicatie en moet ik soms gewassen worden. Nou, dat laatste gaat onder luid protest. Dat is toch niet “prins-waardig”?! Maar ja, ze zijn verder wel lief voor me en het eten is goed, dus ik onderga het maar.
Natuurlijk wil ik niets liever dan mijn eigen warme paleisje waar een baasje met veel liefde voor me zorgt. Een huis zonder andere dieren en kinderen. Iemand die ervaring heeft met prinsjes zoals ik en geen probleem heeft met mijn allergie. Arigato voor uw aandacht en ik wacht met smart.
Medische aandachtspunten: huidallergie, krijgt hier anti-jeuk medicatie voor.

Django zit sinds 20 juni 2023 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm en weegt ong 12 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren