Bovie

Bovie
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Zwart/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bovie is een kater van 12 jaar oud. Hij is bij ons gebracht nadat de eigenaar niet meer in staat was om voor hem te zorgen.

Bovie is een eigenwijze kat die zich vooral hecht aan een of enkele personen, als hij die iemand heeft gevonden hecht hij zich daaraan en geeft hij al zijn liefde en aandacht aan die persoon. Hij komt zich regelmatig melden als hij behoefte heeft aan aandacht. Geniet ervan als je hem dan op zijn kop en nek aait, maar de rest van zijn lijf hoeft niet zo nodig. Als hij weer genoeg aandacht heeft kan hij zeker een tik of een bijt geven. Bovie is ook zeer tevreden als hij naast je op de bank mag liggen zonder dat er geaaid wordt. Het wordt sowieso nooit gewaardeerd als jij zelf als eerste naar Bovie toe stapt. Als je een echte knuffelkat zoekt dan ben je bij deze knul aan het verkeerde adres, hij is meer een gezelschapskat. 

Als er visite op bezoek is komt Bovie altijd wel even kijken. Soms wil hij wel aandacht en komt er bij zitten, maar zijn grootste motivatie om te komen is het feit dat er vaak een borrelplank op tafel verschijnt als er bezoek is. Zo’n stukje kaas of vlees gaat er altijd wel in bij Bovie. Van eten houdt hij sowieso wel en dat hij je altijd begroet als je thuiskomt heeft toch ook wel er mee te maken dat dan zijn voerbakje gevuld zal worden. 

Hij vindt het heerlijk om overdag buiten te zijn en wil dit zeker nog niet opgegeven. ‘s avonds en ‘s nachts vindt hij het geen probleem om binnen te blijven, dat is hij gewend. Tevens heeft hij met twee honden samengewoond. Grote vrienden met die blaffers is hij niet, maar als ze hem negeren en niets van hem willen dan vindt hij het nog wel oké om samen een huis te delen.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren