Bo

Soort Hond
Sexe Reu
Ras Boerenfox
Kleur Driekleur
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een hond. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere honden
  • cancel Kan bij katten
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • help Kan alleen thuis zijn
  • help Kan in de auto
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deze gezellige dikkerd is onze Bo. Bo is een grote Boerenfox reu, geboren november 2019. Bo is bij ons afgestaan vanwege het overlijden van zijn baasje. Hij heeft nog een tijdje bij de dochter gewoond, maar daar was hij jaloers naar het kindje, waardoor het beter is om Bo te herplaatsen.

Bo is het beste te omschrijven als een gezellig, verwend prinsje (de nodige kilo’s moeten er nog af) die ontzettend geniet van aandacht en liefde. Hij hangt ontzettend aan zijn baas en kan daardoor soms wat jaloers reageren als anderen contact zoeken met zijn “pappa/mamma”. Hij klimt graag op je schoot, ligt het liefste bovenop je en wil ook bij je in bed slapen. Bo is gewoon een onzeker ventje en zoekt het veilige gevoel bij zijn baas. Met veel geduld en liefde is hij echt een toppertje bij de juiste persoon. Het is een hondje met veel energie, soms weet hij niet zo goed wat hij met die energie aan moet. Een leuke uitdagende cursus is dan ook echt wat voor hem, samen met de baas nieuwe dingen leren en zijn zelfvertrouwen vergroten. Daarnaast vindt hij het geweldig om naast de fiets te rennen. Dat zal in het begin wel heel rustig opgebouwd moeten worden, aangezien hij nu nog de overtollige kilo’s meesjouwt.

Voor Bo’tje zoeken we een eenpersoonshuishouden waar hij weer mag genieten van alle aandacht waar hij zo naar hunkert. Iemand die ervaring heeft met onzekere, hypere clowntjes en weet hoe je dat in goede banen kan leiden. Een huis waar hij hoogstens alleen voor een boodschapje alleen gelaten wordt en verder overal met zijn baasje mee op stap mag. Dan is onze Bo helemaal gelukkig. Bent u degene die we zoeken?

Medische aandachtspunten: afgebroken hoektand, hoeft nu niks aan te gebeuren, wel in de gaten houden. Veel te dik, moet afvallen.

Bo zit sinds 5 maart 2024 in ons asiel en heeft een schofthoogte van ongeveer 45 cm en weegt 21 kg

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren