Balou

Balou
Soort Kat
Sexe Poes
Ras Europese korthaar
Kleur Schildpad
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • cancel Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Balou is een poes van 6 jaar oud. Ze is bij ons afgestaan omdat ze niet gelukkig was in haar vorig huis. 

Balou vindt zichzelf een echte koningin en doet vooral wat zij wil, dat mag natuurlijk ook als je een schildpadpoes bent. Ze is op zoek naar een baas die het karakter van schildpadjes kent en respecteert. 

Deze dame is zelfstandig maar wil tegelijkertijd toch ook wel weer bij mensen in de buurt zijn. Ze bepaald zelf wel wanneer ze wat doet. Ze komt graag bij de baas op schoot, maar wil dan niet geaaid worden. Doe je dit toch kan je wel een tik verwachten. Eigenlijk moet je gewoon stil zitten zodat zij lekker rustig op je schoot kan liggen, beweeg je toch teveel kan ze ook een tik geven om duidelijk te maken dat je nu echt stil moet zitten. Het kan maar duidelijk zijn.
Dit zal ze ook bij visite doen, die zullen dus wel de gebruiksaanwijzing van Balou uitgelegd moeten krijgen. 

Balou is lekker speels en springt graag achter een hengel met veren aan, ook met veters spelen is favoriet.
Ze komt graag buiten, zeker als het mooi weer is. Wel heeft ze een hekel aan soortgenoten en wil het gevecht aan gaan. Helaas wint ze niet altijd wat dan bij haar weer stress kan geven. Lukt het haar niet om haar eigen achtertuin te verdedigen heeft ze hulp nodig van de eigenaar. Er moeten zeker geen katten in haar achtertuin komen. Het liefst heeft ze eigenlijk helemaal geen soortgenoten in haar buurt, maar wij snappen dat dit iets teveel grevraagd is. In het asiel is ze zeker niet blij dat ze een kamer moet delen met soortgenoten. Ze zal de persoon die haar komt ophalen dan ook zeer dankbaar zijn.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren