Abeltje

Abeltje
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Zwart/wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • help Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • cancel Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Abeltje is een kater van een jaar of 5 oud. Hij is als vondeling bij ons gebracht, over zijn verleden weten wij niets. 

Deze knul heeft al veel pech meegemaakt. Hij kwam binnen met een flinke nare wond in zijn oog wat hem veel pijn deed. Helaas konden we niets anders meer voor hem doen dan zijn oog verwijderen. Een pittige operatie, maar hij is maar wat blij dat hij af is van die nare pijn. We gaven hem wat tijd voor hij nog twee keer onder het mes moest. Ook de castratie en een gebitsanering waren noodzakelijk. Inmiddels is Abeltje genoeg hersteld om ons te verlaten en te beginnen aan zijn nieuwe leven.

Abeltje is waarschijnlijk voor een lange tijd gewend geweest om zelfstandig buiten rond te struinen. Het vertrouwen in mensen is hij wel een beetje kwijt geraakt. Al zijn medische zorgen op het asiel heeft hem natuurlijk ook niet goed gedaan. Hij zoekt weinig contact met ons, maar soms laat hij toch wel zien behoefte te hebben aan korte knuffelmomenten. Dan laat hij het toe dat we hem een aai over zijn bol geven en zie je hem ook echt genieten. Voor uitgebreide knuffelsessies is hij nog niet te porren. 

Abeltje is op zoek naar een eigenaar die hem alle rustig en ruimte geeft om een vertrouwensband op te bouwen met elkaar. Hij is verlegen en zal zich het best voelen in een huishouden met maximaal 2 personen. De kans dat hij vrienden wil worden met meer personen is niet zo groot. Hij wil graag weer de mogelijkheid krijgen om zijn eigen dag in te delen en vindt dat hij nog prima naar buiten kan met 1 oog. Aangezien hij erg ongelukkig zal worden als hij die kans niet meer krijgt zijn wij het met hem eens.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren