Open Asielweek Online: Virtuele rondleiding door het asiel!

Categories
Nieuws

Omdat u vandaag niet fysiek op onze Open Asieldag kunt komen kijken, nemen we u virtueel mee door het asiel. Loop met ons mee langs de kattenhallen, de dierenartskamer, de nachtopvang, de quarantaineruimtes, het kattenpension, de konijnen, de vogels en de normaal gesproken nooit voor het publiek toegankelijke bovenverdieping. Onderweg komen we vele asielbewoners tegen, waaronder medisch wonder Mason en poezenmoeder Lola met haar kittens. De rondleiding werd live uitgezonden via onze Facebookpagina en u kunt de opname hieronder terugkijken.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren