Komt dat zien: Open Asieldag op zaterdag 5 oktober 2019

Categories
Nieuws

Komt u op zaterdag 5 oktober bij ons kijken? Er is van alles te doen: neem een kijkje achter de schermen van het dierenasiel, snuffel op onze rommelmarkt, bied op geweldige items in de Silent Auction, laat je gaan bij de (vegan) Bake Sale, kom langs bij de knuffelberendokter, laat een cartoon tekenen van uw huisdier en doe samen met uw hond mee aan Stevenshage’s Got Talent! Tijdens onze Open Asieldag is jong en oud van harte welkom en de toegang is gratis. Klik hier of op de afbeelding hieronder om te lezen wat er allemaal te doen is.

Open Asieldag op zaterdag 5 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren