Open Asieldag 2021 levert bijna 3000 euro op voor de asieldieren

Categories
Nieuws

Hoewel we ook dit jaar geen groot fysiek evenement op ons asielterrein organiseerden, lieten we onze Open Asieldag gisteren niet ongemerkt voorbij gaan. Er was een online loterij met geweldige prijzen, onze inmiddels befaamde Bake Sale en u kon exclusief met uw eigen hond terecht op ons hondenbos. Al deze activiteiten tezamen brachten maar liefst € 2868,55 op voor de asieldieren! Aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, van ijverige bakkers tot trouwe sponsors en van gulle donateurs tot betrokken vrijwilligers: bedankt, jullie maken een verschil voor de asieldieren!

Boxer Noa had een half uur lang het hondenbos van Dierentehuis Stevenshage voor zichzelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren