Online yogales levert mooi bedrag op voor de asieldieren

Categories
Nieuws

De zondagmorgen had voor de asieldieren iets speciaals in petto. Tien dierenliefhebbers rolden vanmorgen hun yogamatten uit…voor de computer! Via haar online yogastudio leidde yogadocente Aurora de groep langs downward facing dogs en baby cobra’s, met op de achtergrond (en soms op de voorgrond) een tevreden snurkende en soms actief mee-strekkende Rufus, de witte asielkat die Aurora ooit uit Stevenshage adopteerde. De volledige opbrengst van de online les bedroeg maar liefst 172 euro, die Aurora geheel doneert aan het asiel. En als bonus blijft de opname van de yogales voor een kleine donatie verkrijgbaar in onze webshop, voor iedereen die de les op een later moment wil volgen (zo vaak u wilt). Namens de asieldieren zijn we Aurora en alle deelnemers zeer dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren