Online (vegan) Bake Sale voor de asieldieren!

Categories
Nieuws

De coronacrisis houdt ons niet tegen: heel Stevenshage blijft bakken! De medewerkers en vrijwilligers van het asiel bieden u dit jaar weer heerlijke appelcake, chocoladetaart, bananenbrood, gevulde koeken, rocky roads, zelfs pupcakes voor de hond en nog véél meer! Een groot deel van het assortiment is volledig plantaardig. Omdat we onze inmiddels legendarische Bake Sale dit jaar niet op locatie zullen organiseren, kunt u alle baksels online kopen. Bestel en betaal veilig via onze Bake Sale webshop en haal uw bestelling bij ons af op zaterdag 10 oktober. Wacht niet te lang want de voorraad per product is zeer beperkt – wel vullen we de winkel de komende weken regelmatig bij met nieuwe baksels. Zoekt u nog een excuus om gebak te bestellen? De volledige opbrengst van de Bake Sale gaat naar de asieldieren!

Bestel uw (vegan) gebak in de Bake Sale webshop van Dierentehuis Stevenshage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren