Online Collecte voor medische kosten Dierentehuis Stevenshage

Categories
Nieuws

Vandaag gaat onze jaarlijkse collecte van start – niet alleen huis-aan-huis, maar ook online! De volledige opbrengst zal gebruikt worden voor de medische basiszorg van onze asieldieren: sterilisaties, castraties, inentingen, vlomiddelen, ontworming, chippen en dieetvoer. Wist u dat deze kosten per jaar oplopen tot wel €30.000? We hopen dat de collecte-opbrengst van dit jaar ons een flinke zet in die richting zal geven! Doneer nu veilig en snel online via iDeal!

Doneer online voor de medische kosten van Dierentehuis Stevenshage!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren