Obstaclerun voor de asielkatten: sponsor Eva en Eline!

Categories
Nieuws

Onze kattenverzorgsters Eva en Eline gaan aanstaande zondag 3 september rennen voor de asielkatten! Met veel enthousiasme doen ze mee met de Obstaclerun Kaageiland. Acht kilometer flink zweten over 25 hindernissen. Waarvoor ze het doen? Voor de asielkatten die al wat langer bij ons verblijven. Gemiddeld zit een asielkat 35 dagen bij ons voordat hij of zij herplaatst wordt. Maar er zijn ook katten die om de een of andere reden wat langer bij ons moeten blijven. Dat zijn onze langzitters. Op dit moment zijn er drie katten die al meer dan 200 dagen bij ons verblijven: Mishu, Coco en Zena. Allemaal hebben ze een gebruiksaanwijzing die wat langer is dan voor soortgenoten die wel snel een baasje hebben gevonden. Alle dieren blijven net zo lang bij ons totdat ze een nieuw thuis vinden, er zit absoluut géén limiet aan hun verblijf bij ons. Wie wil bijdragen aan de verzorging van deze langzitters voor de komende tijd, kan hier een duit in het zakje doen.

Eva en Eline werken zich graag in het zweet voor een beetje extra promotie voor Mishu, Coco en Zena. Uiteraard zullen wij volgende week bewijsmateriaal plaatsen om te laten zien dat Eva en Eline echt hebben meegedaan!

Klik hier om Eva en Eline te sponsoren voor de langzitters bij Dierentehuis Stevenshage tijdens de Obstaclerun Kaageiland!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren