Intussen in het asiel: Op de radio!

Categories
Nieuws

Verslaggever Yves de Bruin van NPO Radio 5 was bij ons op bezoek! Voor het programma Haandrikman! zoekt hij mensen op die de hele zomer moeten werken. Dan ben je bij Stevenshage aan het juiste adres, want in deze periode heerst er topdrukte in het asiel en pension. Luister hier het gezellige radiofragment van NPO Radio 5 terug en loop zelf ook een beetje mee bij Dierentehuis Stevenshage!

Luister hier het gezellige radiofragment van NPO Radio 5 en loop zelf ook een beetje mee bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren