Nita & Juul in actie bij Fikkie TV voor Dierentehuis Stevenshage

Categories
Nieuws

Dit zijn sheltie Juul en haar baasje Nita. Nita is dol op honden en helpt ons elke woensdag als hondenvrijwilligster in het asiel. Samen met Juul doet ze mee aan Fikkie TV van Martin Gaus! Fikkie TV is een hondenprogramma waarin telkens twee honden samen met hun baasjes tegen elkaar strijden op een parcours met hindernissen. Daarnaast mag elke hond een aantal voorwerpen apporteren. De beste deelnemers gaan door naar de finale.

Alle deelnemers vertegenwoordigen een goed doel. Nita koos – hoe kan het ook anders – voor Dierentehuis Stevenshage. Als ‘ons team’ wint, maakt het asiel kans op de hoofdprijs van maar liefst € 2000! De uitzending is aanstaande zondagmiddag 7 mei om 16:45 uur te zien op RTL 5 – zorg dat je het niet mist! Stel je toch eens voor dat ze in de finale komen…

Nita & Juul in actie bij FikkieTV voor Dierentehuis Stevenshage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren