Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2018 voor het asiel!

Sponsoractie Nieuwjaarsduik 2018 voor het asiel!

De sponsoractie rond de Nieuwjaarsduik 2018 is afgelopen. Uw steun blijft natuurlijk altijd welkom!  Doe direct een donatie of klik hier voor alle andere manieren waarop u de asieldieren kunt steunen!

Op Nieuwjaarsdag 2018 dook kattenverzorgster Marlies in het ijskoude water van het Valkenburgs Meer, vergezeld door dierenartsen en assistenten van Dierenartsenpraktijk De Keerhoeve. De sponsoractie voor de asieldieren die aan deze Nieuwjaarsduik gekoppeld was, werd een groot succes. Met een totale opbrengst van maar liefst €2126,85 kent het nieuwe jaar voor Dierentehuis Stevenshage een geweldige start! Sleutelstad was ook bij de Nieuwjaarsduik aanwezig en Leidse Glibber maakte foto’s. De LIVE video die we zelf maakten voor onze volgers op Facebook kunt u hieronder terugkijken.

Nieuwjaarsduik 2018 voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage

Opbrengst voor de castratie van zwerfdieren (m/v)

Wij zijn alle mensen die onze Nieuwjaarsduik hebben gesponsord zeer dankbaar! De volledige opbrengst wordt gebruikt voor de castratie en sterilisatie van zwerfdieren die bij Dierentehuis Stevenshage worden opgevangen. Jaarlijks lopen deze kosten op tot bijna €7000. Dat is ongeveer een kwart van de totale medische basiskosten die het asiel jaarlijks maakt om de opgevangen dieren klaar te stomen voor een nieuwe eigenaar. Onder de medische basiskosten vallen zaken als inentingen, chipregistraties, ontworming, ontvlooiing, castraties (m/v) en dieetvoer, maar geen andere medische behandelingen zoals antibioticakuren, medicijnen en (spoed)operaties. Alle medische kosten bij elkaar lopen jaarlijks op tot ruim €35.000.

Sponsor de Nieuwjaarsduik 2018 voor Dierentehuis Stevenshage!

Brasserie Buitenhuis bij Valkenburgs Meer

De Nieuwjaarsduik 2018 werd georganiseerd door Brasserie Buitenhuis en vond plaats op 1 januari 2018 om 13.00 uur in het Valkenburgs Meer in Leiden. Marlies en het team van De Keerhoeve werden aangemoedigd door vele vrijwilligers en medewerkers van het asiel, plus natuurlijk enkele enthousiaste honden!

Sponsor de Nieuwjaarsduik voor Dierentehuis Stevenshage!

Marlies is inmiddels een ervaren Nieuwjaarsduikster. Beleef hier de Nieuwjaarsduik waarmee zij samen met asielhond Kanella en het Keerhoeve team het jaar 2017 op fantastische wijze opende voor Dierentehuis Stevenshage!