Categories
Nieuws

15 Augustus 2014 – De oude huisvesting is vervangen door een deels nieuw, deels gerenoveerd asielgebouw dat maximaal ondersteunend is aan onze doelstellingen op het gebied van dierenwelzijn. Er is een asielgebouw gerealiseerd dat de dagelijks door ons gehanteerde kernwaarden (Dier en Mensvriendelijkheid, Professionaliteit, Efficiëntie, Integriteit, Toewijding en Duurzaamheid) kracht bij zet. Nu biedt het asielgebouw voldoende ruimte aan de uitvoering van onze kerntaken. Lees hier verder over de nieuwbouw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

Achtergrond
22 mei 2024

Groen denken en vooral groen doen!

Stevenshage zorgt natuurlijk voor dieren, maar daar stopt onze verantwoordelijkheid niet. Want met een flink gebouw, een hondenbos, een siertuin en een buitenterrein zijn wij onlosmakelijk verbonden met onze omgeving. En ook daar zorgen we zo goed mogelijk voor. Tijd voor een inkijkje in onze groene bedrijfsvoering!

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren