Mondkapjes en andere coronamaatregelen

Categories
Nieuws

Wij houden ons aan de adviezen van onze regering betreffende de preventie van het coronavirus. Daarom verzoeken we onze klanten om vanaf vandaag een mondkapje te dragen tijdens hun bezoek aan ons asielgebouw. Uiteraard doen we er daarnaast ook alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen. Onze maatregelen op een rijtje:

  • Met ziekteverschijnselen niet het asielgebouw betreden.
  • Bij binnenkomst de handen ontsmetten bij de dispenser in het portaal.
  • Altijd anderhalve meter afstand van elkaar houden.
  • Medewerkers en klanten dragen een mondkapje.
  • De balie en omgeving worden dagelijks ontsmet.

We zijn blij dat we nog steeds mensen kunnen en mogen ontvangen, zodat we pensiondieren kunnen verwelkomen en asieldieren kunnen opvangen en herplaatsen. We rekenen op uw medewerking zodat wij alle dieren die aan ons zijn toevertrouwd kunnen blijven verzorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren