Minifotosessies hondenstrand Noordwijk verplaatst naar zondag 28 augustus

Categories
Nieuws

19 augustus 2016 – Regen, wind en kans op onweer: dat ziet er niet goed uit voor ons evenement op het strand aanstaande zondag! We hebben daarom besloten om het evenement een week op te schuiven naar zondag 28 augustus. Natuurlijk hopen we dan op betere omstandigheden voor mooie hondenfoto’s op het strand! Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Als u zich al had aangemeld voor komende zondag, dan hopen we uiteraard dat u er volgende week ook bij bent. U heeft hierover dan een e-mail ontvangen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren