Minifotosessies hondenstrand Noordwijk verplaatst naar zondag 28 augustus

Categories
Nieuws

19 augustus 2016 – Regen, wind en kans op onweer: dat ziet er niet goed uit voor ons evenement op het strand aanstaande zondag! We hebben daarom besloten om het evenement een week op te schuiven naar zondag 28 augustus. Natuurlijk hopen we dan op betere omstandigheden voor mooie hondenfoto’s op het strand! Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Als u zich al had aangemeld voor komende zondag, dan hopen we uiteraard dat u er volgende week ook bij bent. U heeft hierover dan een e-mail ontvangen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren