Marlies en Nicolette op de radio bij Sleutelstad

Categories
Nieuws

Het is zomer en dat betekent topdrukte bij ons. Het asiel zit vol en ook in het dierenpension, dat al een jaar van tevoren volgeboekt is, is geen slaapplek meer vrij. Kattenverzorgster Marlies en asielbeheerder Nicolette vertellen erover in het radioprogramma De Avond op Sleutelstad. Ook gaan ze in op de vooroordelen die sommigen hebben over mensen die hun huisdier naar het asiel brengen. En iets met puppies… Kijk en luister het interview hier terug en je bent in 7 minuutjes helemaal bijgepraat!

Marlies en Nicolette op de radio bij Sleutelstad over de zomerdrukte bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren