Maak nu de Stevenshage zomerpuzzel!

Categories
Nieuws

Laat uw hersens deze zomer kraken met ons unieke Stevenshage cryptogram! De puzzel is door dierenvriendin Marion speciaal voor Dierentehuis Stevenshage ontworpen. De omschrijvingen hebben allemaal iets met het asiel te maken. Klik hier of op de afbeelding hieronder om de puzzel te downloaden. En mocht u er echt niet uitkomen, dan kunt u hier een hint en ook de oplossing vinden. We wensen u veel puzzelplezier!

Download het Stevenshage cryptogram

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren