‘Los op het hondenbos’ groot succes

Categories
Nieuws

Daar gingen ze! Achttien honden mochten gisteren alleen of met een maatje los op ons veilig omheinde hondenbos. Hun baasjes hadden een tijdslot bemachtigd waarop de asielhonden hun bos beschikbaar stelden voor soortgenoten die normaal gesproken niet los kunnen lopen. Het was prachtig droog weer, waarbij de regenbuien van de dag ervoor ook nog voor heerlijke modderpoelen hadden gezorgd. Na een half uur rennen, snuffelen en graven zagen we steevast blije honden en dito baasjes naar buiten komen. Met de opbrengst van €275 kunnen we de bakjes van onze asielhonden gevuld houden. Dank aan alle enthousiaste honden en hun baasjes!

Honden die normaal niet los kunnen mochten exclusief op het omheinde hondenbos van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren