Leidse DZB Ecotuin helpt asielkonijnen van Stevenshage

Categories
Nieuws

Onze asielkonijnen krijgen gratis onbespoten wortelloof dankzij de DZB Leiden Ecotuin! Hier verbouwen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op ecologische wijze groenten en fruit. De groenten worden in het seizoen verkocht aan cateringbedrijven en restaurants. Op donderdagen is de Ecotuin aan de Nachtegaallaan 41 in Leiden van 09.00 tot 16.00 uur open voor verkoop aan particulieren. Op de Facebook pagina van DZB Ecotuin Leiden verschijnen regelmatig updates met het actuele aanbod. Er blijft regelmatig groente over, die door vrijwilliger Suzan met de fiets wordt opgehaald voor de konijnen bij Dierentehuis Stevenshage. Dat past natuurlijk helemaal bij het groene karakter van Dierentehuis Stevenshage.  Op de foto genieten asielkonijnen Chummy en Pim van vers, lokaal en ecologisch geteeld wortelloof. DZB Ecotuin teamleider Miquel Heemskerk: “Door deze samenwerking hoeven we niets weg te gooien en helpen we niet alleen mensen, maar ook dieren in de Leidse regio!”

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren