Leiden voor Gevorderden op 14 november

Categories
Nieuws

Gepensioneerd en achter de geraniums? Welnee! Op woensdag 14 november vertegenwoordigt onze bestuursvoorzitter de sector Groen & Dieren tijdens het evenement Leiden voor Gevorderden in Museum Volkenkunde. Tijdens deze informatiebeurs maken bijna-gepensioneerden kennis met de wereld van vrijwillige inzet, bijvoorbeeld bij Dierentehuis Stevenshage. Leiden voor Gevorderden wordt georganiseerd door Radius in samenwerking met iDoe en de gemeente Leiden. Klik hier of op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Duitse herder Tom is met zijn 11 jaar een senior, maar nog lang niet afgeschreven!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren