Lars fietst ruim 1500 euro bij elkaar voor de asielkonijnen!

Categories
Nieuws

Wat een held! Vandaag kwam de 13-jarige Lars van den Akker uit Oegstgeest over de eindstreep van de Limesroute van Lobith naar Katwijk. Drie dagen lang trapte hij zich tegen een straffe westenwind door de bijna 200 kilometer heen. Twee jaar geleden adopteerde Lars zijn konijnen Coco en Mango uit ons asiel. Hij gunt alle andere asielkonijnen ook zo’n fijn eigen huisje. Daarom koppelde hij een sponsoractie aan zijn fietstocht en de online tamtam deed zijn werk: maar liefst 130 mensen deden een duit in het zakje, en zo fietste Lars het geweldige bedrag van 1500 euro bijeen voor de konijnen van Dierentehuis Stevenshage! Wij zijn supertrots op Lars en zeer dankbaar voor alle mensen die hem gesponsord hebben. Voor wie alsnog wil bijdragen: de sponsoractie van Lars staat nog tot het einde van deze week open…

Sponsor Lars, die bijna 200 km fietste voor de konijnen van Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren